Záhrada a dom

Potrebujete súrne predať dom? Poradíme vám, ako na to

Pochopenie mechaniky domáceho predaja
Existujú niektoré faktory, pokiaľ ide o predaj vášho domova, ktoré jednoducho nemožno zmeniť. Tieto ovplyvňujú rýchlosť predaja. Sú to veci ako poloha. Počujete to po celú dobu. Umiestnenie, umiestnenie, umiestnenie. Ak je váš domov vo veľmi žiadanej štvrti alebo sa nachádza priamo na vode, máte pravdepodobne šťastie. S najväčšou pravdepodobnosťou sa bude predávať rýchlo. Tiež trhové sily. Je to trh predajcu? Alebo je to trh kupujúceho?

dům.jpg

Ako dlho trvá, kým sa nehnuteľnosť predá? Podľa prieskumu Zillow Research je priemerný počet dní strávených domu na trhu 68 dní. Samozrejme, že záleží na mieste a či je to na trhu predávajúceho alebo kupujúceho. Ale záleží aj na cene. Ak hľadáte špičkový zárobok, očakávajte, že budete čakať. A ak je váš domov v zlom stave, nečakajte predaj za vysokú cenu.
Nájdite top agenta vo vašej oblasti
Ako teda nájdete špičkového realitného agenta vo vašej oblasti? Jednoducho. Stačí urobiť online vyhľadávanie. Niečo ako "najlepší realitný agenti v Bratislave“ alebo v akejkoľvek oblasti, v ktorej sa nachádzate. Pozrite sa na realitné kancelárie so stovkami pozitívnych recenzií. Nájdite si najlepších a zistite, ako vám môžu prezentovať váš domov. Znamená to, že ho predáte cez noc? Rozhodne nie. Ale ísť so špičkovým maklérom, ktorý má už rozvinuté vzťahy, je najlepšia šanca na to, že budete mať tento majetok predaný rýchlejšie ako priemer vo vašej oblasti.

prodej.jpg

Znížte cenu
Pozrite, nemôžete zmeniť polohu svojho domova. Ale môžete zmeniť cenu. Ak dramaticky zmeníte svoju cenu, môže to vážne urýchliť proces. Nehovoríme tu o malej zmene cien. Ak ste dramaticky znížili svoju cenu a ste stále drahý v porovnaní s ostatnými domami, nebude to robiť rozdiel. Ľudia chcú viac. Radšej by si kúpili najlacnejší domov v susedstve ako najdrahší. Niektorým ľuďom môže záležať na všetkých vylepšeniach. Ale ak chcete predať rýchlo, je to väčšinou vždy o cene.