Architekti Pitsou použili na zasklenie stien a predĺženú strechu v štýle pergoly na spojenie tohto domu so záhradou v izraelskom okrese Savyon.
Miestne štúdio navrhlo jednoposchodový dom, aby sa maximalizovalo jeho spojenie so záhradou, vzdala sa tradičná fasáda a inštalovali sa sklenené panely držané na mieste tenkými čiernymi železnými rámami na všetkých štyroch stranách.
Dom M3 sa nachádza v strede pozemku a je obklopený zrelými stromami, trávnikmi a pretekajúcimi bylinnými hranicami a achátovo zeleným bazénom.
Podľa architektov Pitsou Kedem a Tidhar Becker vytvárajú sklenené steny, pergoly a terasy dojem, že dom „vyrástol zvnútra záhrady“.Izraelská vlajka
Táto nehnuteľnosť je usporiadaná po celej dĺžke pozemku a je rozdelená na dve zóny pod dvoma sedlovými strechami s dvoma výrezmi pre terasy.
Ploché strechy presahujú hlavnú stopu budovy vpredu a vzadu, pokrývajú tieto nádvoria a vytvárajú tieňové chodníky.
Ploché strechy, ktoré sú podoprené drevenými trámami nad jedálenským kútom a hlavnou kúpeľňou, majú priehľadné panely, ktoré umožňujú denné svetlo a ďalej integrujú vnútorné priestory s vonkajšou stranou.
„Pokračujúca pergola a dlhé, vodorovné čiary spôsobujú, že sa štruktúra úspešne absorbuje a integruje do veľkého pozemku, takže vonkajšie a vnútorné plochy vyzerajú, akoby sa vzájomne preplietali,“ uviedli Kedem a Becker.Záhrada s dieťaťom
Architekti so sídlom v Tel Avive vo svojich projektoch pravidelne používajú zasklievanie od podlahy po strop, čo umožňuje svojim klientom čo najlepšie využívať množstvo slnečného žiarenia, ktoré im poskytuje ich stredomorská poloha.
Pre iný dom v Savyone usporiadali obytné priestory okolo vnútorných nádvorí lemonovaných sklenenými stenami, ktoré smerovali k uzlom stromov a chodníkov.
Voľné plochy, ktoré sú otočené smerom k hlavnému nádvoriu domu M3, uľahčujú rodinám rôzne „konferenčné priestory“, sústredené okolo kuchynského priestoru, jedálenského stola, baru a miest na posedenie na oboch stranách kachlí na drevo.